Kaartleggen met de kleine Lenormand – Donderdag avond – Module 1

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kaartleggen met de kleine Lenormand – Donderdag avond – Module 1

april 28 @ 19:30 - mei 19 @ 22:00

195€
Kaartleggen met de kleine Lenormand

Kaartleggen met de Kleine Lenormand - module 1 - donderdag avond

Heb jij  interesse in Lenormandkaarten, maar weet je niet wat ze  betekenen?
Herken je wel de symboliek van de kaarten, maar blijven legpatronen een uitdaging? 
Zoek je naar meer dan enkel de betekenis uit boeken?

Wil jij zelf echt leren kaartleggen?
Ben jij klaar om met deze kaarten bijzondere duidingen te geven aan vrienden, familie, kennissen of zelfs betalende klanten?
 

Dan is dit de ideale start in misschien wel jouw nieuwe carrière als kaartlegger!

Ik help je jouw angst en onzekerheid omtrent de betekenis van de kaarten overwinnen. Stapsgewijs leer je elk levensonderwerp duiden en net datgene aan te raken wat jouw klant dat unieke en waardevolle inzicht brengt!

Word vandaag nog de kaartlegger die jij wil zijn!

Hoe gaan we te werk?

De symboliek op de kaarten is allesbehalve een constante en is volledig afhankelijk van jouw interpretatie en uiteraard ook van de situatie en het onderwerp.

Tijdens deze opleiding begeleid ik je stap voor stap bij het ontdekken van jouw unieke betekenisen bij de symboliek en help ik je zekerder worden bij uitspreken hiervan.

Wat leer je?

Volgende thema’s komen aan bod in de Opleiding Kaartleggen met de kleine Lenormand module 1:

 • Wie was Mlle Lenormand en wat was haar effectieve bijdrage aan dit spel.
 • De geschiedenis van de hedendaagse Lenormandkaarten.
 • De traditionele betekenis van de kaarten.
 • Een hedendaagse duiding geven op basis van deze symboliek.
 • Werken met persoons- en doelkaarten, zodat  je elk gevraagde onderwerp kan aansnijden.
 • Een snelle en eenvoudige legging raadplegen, zodat je overal meteen een antwoord of inzicht op kan formuleren en dit ook verder kan uitdiepen.
 • Het leggen van “Le Grand Tableau”, de volledige legging met alle 36 kaarten. Dit is de blauwdruk van het kaartleggen waarin je alle aspecten van het leven  kan lezen. Je krijgt daarbij een unieke methode zodat jij als geen ander aan de slag kan met deze kaarten.
 • De do’s en don’ts van het kaartleggen.

Waarom de Opleiding Kaartleggen met de kleine Lenormand?

Eerst en vooral om ode te brengen aan dit eenvoudige maar ontzettend accurate divinatiespel.

Uit eigen ervaring weet ik dat starten met kaartleggen vanuit een publicatie of een boek dikwijls geen voldoening geeft. Dit omdat het uiteraard gaat om de interpretatie van de auteur en dat is daarom niet steeds hoe jij een situatie zou duiden.

Tijdens deze opleiding draait het om JOUW interpretatie van de symboliek.

Even een concreet voorbeeld. Kaart nummer 7, De Slang, krijgt in vele naslagwerken vaak een eerder negatieve betekenis: jaloezie, hebzucht,… Terwijl de slang ook een symbool is voor de medische wereld of evengoed kan geduid worden vanuit transformatie. Misschien geeft het vervellen van de slang je wel de boodschap om het oude achter je te laten en vernieuwd verder te gaan?

Eén kaart, één symbool kan bij ieder van ons oneindig veel betekenissen oproepen. Net met die schat aan diversiteit gaan wij samen aan de slag!

Hoogtepunten van de Opleiding Kaartleggen met de kleine Lenormand:

 • Ontwikkel jouw kaartleg-talenten door een combinatie van theoretische kennis en praktijkervaring.
 • Leer de skills die je nodig hebt als kaartlegger in een ondersteunende, veilige omgeving waar je vrijuit vragen kan stellen.
 • Geef jouw zelfvertrouwen een boost door gratis deel te nemen aan onze maandelijkse opencirkelavonden, waar je de kans krijgt om te oefenen op gasten in een veilige omgeving met ondersteuning van jouw docent.
 • Bouw je netwerk uit en vind gelijkgestemden in jouw groep.  
 • Volg jouw droom en start vandaag nog met het ontvouwen van jouw talent op een professionele, ethische en integere manier.

Voor wie is deze opleiding?

Deze Opleiding Kaartleggen met de kleine Lenormand is voor iedereen toegankelijk. Na deze module is er, indien gewenst, de mogelijkheid om door te stromen naar de vervolgopleiding Lenormand 2.

 
 

Hoe lang duurt de Opleiding Kaartleggen met de kleine Lenormand?

– 4 donderdagavonden van 19u30 tot 22u00
– Vanaf de start van je opleiding kan je iedere 3de dinsdag gratis deelnemen aan een opencirkel op onze locatie. Dit zijn de uitgelezen momenten om jouw kennis om te zetten naar de praktijk!

Locatie

Lesruimte MediumCollege

Datum & uur

28/04/2022
05/05/2022
12/05/2022
19/05/2022

19u30 tot 22u

Prijs

195 euro prijs incl. kaarten & werkboek

TWIJFEL JE NOG ?

Wat onze studenten zeggen
Nathan Van der Veken

Als je een les volgt bij Marc weet je dat je goed zit,
Hij geeft je in een aardig tempo en op een leuke manier al zijn kennis mee die hij over velen jaren heeft opgedaan.
Maar dit is bij Jasmien ook zeker het geval, ze willen van jou de meest complete mensen maken in dit vak, en dat merk je,
ze houden zich niet in en vertellen je alles wat ze weten, en dan weet je gewoon dat ze zeer oprecht zijn, dat is heel fijn.
Ik heb ondertussen bijna alle opleidingen gevolgd en ik ben er hard mee gegroeid.
Bij deze wil ik dan ook alle docenten van het mediumcollege bedanken 🙂
Een echte aanrader waar je geen spijt van zal hebben!

Elena Heylen
Ik heb, in het verleden, al verschillende opleidingen gevolgd maar nog nooit een docent als Marc (én/of Jasmien!) ontmoet.
Marc is een zéér gedreven, enthousiast lesgever.
Hij geeft je zijn eigen (jarenlange) ervaringen, inzichten en kennis mee, maaaaar…
hij zal nòòit zijn eigen mening of interpretatie ‘opdringen’; hij geeft deze mee maar laat je de totale vrijheid om er je eigen ding mee te doen.
Het is zeker geen docent wiens visie ‘de énige waarheid’ is (in tegenstelling tot vele anderen ;-))
Integendeel, hij staat open voor ieders interpretatie en zal je zelfs stimuleren/ pushen om zélf je eigen interpretatie te ontwikkelen, om zelf na te denken.
Hij is een leraar die je zìjn (basis-)ingrediënten meegeeft maar je aanmoedigt om er je eigen, unieke recept mee te maken.
Een opleiding bij Marc is dus géén ‘papegaaien’werk of vanbuiten leren, maar evenzeer een les in zelf nadenken en zelf verbanden leren leggen.
 
Kortom….. een enthousiast TOP-docent die, voor mij, de hoogste score verdient: 5/5!!
 
Een ‘besmette’ leerling! 😉
Thomas Brants

Als je graag meer wilt weten over kaartleggen, dan zit je goed bij Mark. Heeft zeer veel kennis erover. Ook is hij zeer goed in hypnose.

Sonja Damm

Ik volgde de opleiding mediumschap (gedeeltelijk) bij Jasmien en lenormand bij Marc, 2 super teachers en toch allebei op hun manier, dat maakt de opleiding c.q. cursus zo interessant.
Bij mediumschap voelde ik dat ik groeide en gaf mij een boost in mijn zelf vertrouwen.(dank je wel Jasmien en ook mijn mede cursisten (allemaal super mensen))
Lenormand had ik al enige ervaring en diverse cursussen gevolgd. En ik moet zeggen dat je bij Marc geen standaard cursus lenormand leggen krijgt en dat maakt het zo interessant en aangenaam om te volgen (bedankt Marc).
Je voelt de passie voor lesgeven bij allebei en daarom raad ik het Mediumcollege ook aan voor mensen die er behoefte aan hebben 9️⃣

Ingrid de Smet

Ik heb lenormand 1 en 2 gevolgd bij Marc. ook numerologie. Nu nog de masterclass afronden. Ik ben super tevreden met wat ik tot nu toe bij jullie geleerd heb !
hopelijk komen er nog vele uren scholing bij waardoor ik nog meer voor anderen kan betekenen ! een aanrader voor iedereen die hiervoor interesse heeft 🙂

Elena Heylen

Ik volg(-de) opleiding, zowel bij Jasmien (mediumschap) als bij Marc (Lenormand), en ben zoooo blij deze 2 FANTASTISCHE mensen, met beide voeten op de grond, te kennen!! Ik was al bezig met Tarot en had (eerlijk gezegd!) mijn bedenkingen bij Lenormand maaaaaar…. een lesgever als Marc geeft je een totaal andere kijk op ‘kaartleggen’!! Hij is zeer enthousiast, geanimeerd én (belangrijk!!) hij laat IEDEREEN vrij in eigen inbreng en interpretatie, DIT maakte voor mij hét verschil! Kortom….. een aanrader voor iedereen die nog zou twijfelen! Kom anders eens naar een trainingsavond: elke 3de dinsdagavond van de maand in Genk en ondervind dan zelf wat mijn(en vélen anderen!)hun ervaring is 😃

Pascale Was

De opleidingen worden heel goed gegeven in een toffe sfeer. Ze werken met een fantastisch team. Gewoon een aanrader. Ook achteraf krijg je nog een goede begeleiding en ben je nog altijd welkom op hun oefenavonden.

Brigitte Storms

Ik en mijn dochter waren te gast bij de oefen avond lenormand. De cursisten hebben echt kennis en zijn eigen met de kaarten.
Ook zijn we heel goed ontvangen. hele lieve mensen. En een hele mooie energie hangt er je voelt je er meteen thuis.
Dank je voor de uitnodiging . En wie Weet tot snel . Gr Brigitte en Mendy

We begeleiden je graag op jouw unieke spirituele pad!
Klaar om op zoek te gaan naar de beste versie van jezelf?

Gegevens

Begin:
april 28 @ 19:30
Einde:
mei 19 @ 22:00
Kosten:
195€
Evenement Categorieën:
,

Locatie

MediumCollege
Weg naar As 9
GENK, Limburg 3600 België
Telefoon:
+32 89 24 75 50

Organisator

Marc Didden

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Kaartleggen met de kleine Lenormand - Donderdag avond - Module 1 - Start 28/04/2022
195.00
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping