Instagram Actie

Spaar shoptegoed met instagram

 

Hoe neem je deel aan onze actie “Spaar shoptegoed met Instagram”?

 1. Koop voor een minimumbedrag van 15 euro in onze fysieke Shop.
 2. Plaats een foto van je aankoop en ervaring op je Instagram account.
 3. Tag het MediumCollege hierin.
 4. Deel het in je story.
 5. Laat je post zien bij je volgende aankoop.
 6. Ontvang 50 punten extra op je klantenkaart.
 7. 1 deelname per persoon per maand. 

Algemene voorwaarden voor  Instagramactie “Spaar shoptegoed met Instagram” van het MediumCollege:

 1. De organisator van deze actie is het MediumCollege BV.
 2. Door deelname accepteert de gebruiker deze algemene voorwaarden.
 3. MediumCollege BV behoudt zich het recht voor om je, zonder opgave van reden, op enig moment te diskwalificeren of jouw deelname te weigeren, dan wel shoptegoed niet uit te keren, bijvoorbeeld in het geval dat je één van deze algemene voorwaarden overtreedt, de actie probeert te manipuleren, dan wel op een andere onwettelijke manier de actie probeert te beïnvloeden.
 4. De deelnemer van de actie is de persoon die gebonden is aan het e-mailadres en Instagramnaam, zoals opgegeven in de shop.
 5. Minderjarige deelnemers hebben eerst een toestemming nodig van hun ouders om deel te nemen.
 6. Enkel de spaarpunten die worden beschreven in de actie kunnen worden toegewezen.
 7. De spaarpunten zijn niet overdraagbaar naar anderen en kunnen pas worden uitgegeven wanneer de klant de 500 spaarpunten op zijn of haar spaarkaart bereikt heeft.
 8. MediumCollege behoudt zich het recht om deze voorwaarden te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.
 9. Elke deelnemer gaat ermee akkoord dat zijn persoonlijke gegevens opgeslagen worden in de database van MediumCollege BV. Daarbij verleen je -bij deelname aan dergelijke actie van MediumCollege BV- toestemming voor de verwerking van jouw gegevens. De gegevens die MediumCollege BV verkrijgt in het kader van deze actie, worden conform de relevante wet- en privacyregelgeving behandeld. Toestemming voor het gebruik van persoonsgegevens kan worden ingetrokken door een e-mail te sturen naar info@mediumcollege.be.
 10. Op deze actie, voorwaarden en alle met de actie verband houdende geschillen, is het Belgisch recht van toepassing. MediumCollege BV houdt zich het recht voor om naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving de voorwaarden te wijzigen dan wel de actie te beëindigen, te onderbreken of te wijzigen, waaronder begrepen maar niet beperkt tot situatie waarin sprake is van fouten in de soft- en/of hardware en overige technische en/of juridische redenen.
 
 
 
 
 
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping