Blog

Maandhoroscoop juni 2021

astrologische_maandprognose_juni
Astrologie

Maandhoroscoop juni 2021

 

SMILE

Het is de lichtvoetige en vrolijke inborst van het gesternte Tweelingen die, met name deze
4-wekelijkse cyclus, de hoofdrol speelt en dat doet deze altijd goedgemutste persoonlijkheid maar al te graag.

De groeiende warmte van de Zon krijgt steeds meer ruimte om ieder levend wezen, groot en klein, met vleugels van licht te omringen. De aanmoediging is er nu om die allermooiste glimlach op je gezicht tevoorschijn te toveren. De kracht van het veelzijdige sterrenbeeld Tweelingen vormt niet voor niets díe bewegelijke en lichtvoetige boost. Loskomen van dát alles wat zwaar op je schouders weegt en zowel je privé- als werkzame leven die switch geven waar je naar verlangt, verleiden je op aangename wijze.

Take a moment met een fijne gesprekspartner

De synchroniciteit van onder andere de Zon door Gemini – Tweelingen –, biedt momenteel alles om contacten te leggen en via een fijne gesprekspartner zelfreflectie op te pakken. De eigenschappen van de Tweelingeninvloeden zijn namelijk: de ander als klankbord nodig hebben om naar jezelf te kijken mét daarbij de grote behoefte aan indrukken, die altijd gretig worden opgenomen.
Wat is er nu heerlijker dan samen met je gesprekspartner neer te strijken met een heerlijk glas wijn, om elkaars leven eens onder de loep te nemen.

Zeker omdat ook de communicatieve Mercurius, die deze maand door zijn eigen Tweelingen beweegt en je tot 23 juni -de dag voor volle Maan en nog net in de visionair Boogschutter- via een ‘retrograde stand’ aanmoedigt om je aandacht en focus naar binnen te richten.

Check in bij jezelf

Zelfbeschouwing, met uiteraard de humoristische zelfspot van Gemini, is een feit. Blijf je aandacht tot die tijd ook op de stand van verinnerlijken zetten, om in gesprek met je innerlijke zintuigen te treden. Geniet van de momenten van in beweging blijven, via de onrust van Tweelingen. Stiltewandelingen zouden je hierbij heel goed kunnen helpen.
Het is goed rekening te houden met eventuele miscommunicatie en storingen via je digitale apparaten. Oude contacten en karmische ladingen bieden je de ruimte om te helen en om jouw spiritualiteit en geluk te vinden.
Teken op dit moment géén contracten, wacht hiermee totdat Mercurius vanuit deze stand ook het ‘stationair zijn’ -stilstand- achter zich heeft gelaten en ruim eventuele achterstanden op. Rondom 26 juni is de weg weer vrij.

Overigens zal op 10 juni de Maan haar ‘nieuwe Maanstand’ bereiken, met een zonsverduistering. Mocht je behoefte hebben aan verdieping, maak er dan vooral deze dag gebruik van. Het zijn de fluisteringen van je ziel, die je op kleurrijke wijze meenemen richting je eigen diepte, voor waardevolle informatie over jezelf. 

Een aangename energieboost pept je op

De planeet Mars verblijft nog steeds in het teken Kreeft, waarmee hij niet uit de voeten kan. Vermoeidheid, het gevoel dat je maar niet vooruit kunt of maar niet over die bergtop raakt, krijgt op 11 juni het aangename vooruitzicht van Mars en zijn tekenovergang naar de krachtige Leeuw. Beiden vertegenwoordigen het element vuur. Je zult merken dat je vitaliteit met grote stappen vooruitgaat en dat je de leiding over jezelf en situaties weer in handen krijgt.
Tevens zullen ook de buitentemperaturen oplopen naar zomerse temperaturen. De initiatiefrijke Mars vermaakt zich prima en staat sterk.

Op 20 juni zal de grote weldoener en gasreus Jupiter de weg terugnemen naar Aquarius. Via zijn vergrootglaseffect zijn niet alleen eventuele grensoverschrijdende -of het verliezen in- situaties ontstaan, maar is er ook veel meer Licht naar de Aarde gebracht. Healing circles ontstaan vanaf einde dit jaar, waarvan we nu al een voorproef kregen.

Verhoging van frequenties blijven je updaten

De kracht van bevrijding wordt, tot halverwege deze maand voor de tweede keer, op revolutionaire wijze aangemoedigd door de planeten Uranus in Stier en Saturnus in Waterman. Waar de wereld vorig jaar krakend tot stilstand werd gebracht en diepere lagen omwentelingen door moest, worden samenhorigheid, verbinden en vrede nu de nieuwe norm.

Heb een heerlijke maand!

 
 
Sandra Jansen van Galen

Sandra Jansen van Galen

Docent Astrologie

Leave your thought here

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping