Blog

Maandhoroscoop Maart 2021 – Loskomen

maandprognose maart 2021 Loskomen Astrologie
Astrologie

Maandhoroscoop Maart 2021 – Loskomen

Vermoeid?

De levenskracht van de Zon neemt je inmiddels op zijn reis mee door de hekkensluiter van het sterrenbeeld Vissen. In deze Vissenfase wordt het bewustzijn afgeleid van de concrete ‘aardse realiteit’ en ingewijd in de ‘geestelijke werkelijkheid’.

Ervaar je de behoefte om je terug te trekken in je coconnetje, geef hier dan vooral gehoor aan en reserveer in je agenda vooral de eerste 3 weken van deze maand ruimte voor jezelf. Het sterrenbeeld Vissen en de Solarpower zetten je energiepijl namelijk op een laag pitje. Vermoeidheid, lusteloosheid en lichamelijke klachten bieden je alles om achterover te gaan zitten.

 
Loskomen

Pisces – Vissen geeft je nu de mogelijkheid om bij te komen van de afgelopen 11 maanden en los te komen van alle uitdagingen, beknellingen en onzekerheden.
Voordat de incarnerende kracht van Ram en de lente zijn intrede doet, mag je jezelf overgeven aan de excarnatie, terugkeren naar het licht van Vissen en opgaan in het geheel.

Leg de lat daarom niet té hoog voor jezelf tot 20 maart, als Ostara en de lente die dag klokslag 10:39 uur hun intrede doen. Beweeg mee in de cyclus van de natuur and take it slow. Net als de beren hun laatste fase van de winterslaap zijn ingegaan, vormen dagdromen, inspiratie vanuit de biologische, onzichtbare velden in- en om je heen, kunst, muziek en de open haard een heerlijke vlucht in niemandsland.

Zeker omdat de Zon via zijn ingaande route, richting de prachtige blauwgekleurde Neptunus beweegt, zal het je zeker opvallen dat je concentratie je tijdelijk in de steek laat. Dit geldt vooral in week 10. Eigenbelang maakt steeds meer plaats voor onbaatzuchtigheid en inlevingsvermogen. Je tenen worden langer en je hart verzacht. De sluiers van Vissen brengen je met het grootste gemak in contact met your own holyness.

 
Mercurius in Waterman en Venus in Ram

De communicatieve Mercurius, door de intelligente en eigenzinnige Waterman, brengt je in sneltreinvaart tot maandagavond 15 maart – 23.26 uur opbouwende en vooruitstrevende gedachtenkracht. De vormkracht van je dagdromen en verlangen naar vrijheid, bewegingsruimte en vernieuwing bieden je prachtige mogelijkheden. Vooral als het je lukt je stiltemomenten en meditaties op te pakken. Investeer in jezelf, vanuit de sereniteit en fijngevoeligheid van Vissen. Als op zaterdag 11 maart om 11.22 uur de Maan haar fase van Nieuwe Maan bereikt, breekt vervolgens de dag aan om je voorgenomen zaadjes te planten zodat deze hun kiemkracht kunnen krijgen.

De Aphrodite en kleine geluksbrenger Venus, stapt de dag na het aanbreken van de lente op 21 maart ook de daadkrachtige Ram in. Als een ware Griekse Godin heft zij haar zwaard naar de kosmos om samen met haar Zon in Ram een gloednieuwe start in te luiden. Een hele nieuwe fase vol nieuw leven, waar de hele wereld vol verlangen naar heeft uitgekeken en hoop geeft breekt aan.

Haar geliefde Mars verlaat de aardse, vredelievende en geduldige Stier en besluit de lichtvoetige Tweelingen in te gaan. Hier voelt deze mannelijke kracht zich best lekker en doet hij de belofte om het lichter en vrolijker voor je te maken.

De ijzeren, regerende hand van Saturnus in Waterman blijft samen met Uranus de hoogspanning aanhouden tot halverwege deze maand. De revolutie en het verlangen naar vernieuwing blijven staan, om straks in het gevorderde voorjaar voor de tweede keer terug te keren.

Echter, eerst is het genieten van de ruimte om te helen, los te komen van vaste patronen en zorgen voor de juiste balans om straks als herboren en opgefrist jouw ultieme Lentestart te maken.

Heb het goed!

 
Sandra Jansen van Galen

Sandra Jansen van Galen

Docent Astrologie

Laat je gedachte hier achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping