Jasmien Gerits

Jasmien Gerits_spiritual_medium

Jasmien Gerits

Position: Oprichtster, Medium, Docent Mediumschap
Categories: Mediumcollege

Mijn naam is Jasmien Gerits. docent Mediumschap/Healingmediumschap en zaakvoerder van MediumCollege België.

Al vanaf jonge leeftijd ben ik me ervan bewust dat er meer is tussen hemel en aarde dan de meeste mensen waarnemen. Ik leerde al snel dat niet iedereen op dezelfde manier naar de wereld kijkt als ik. Gelukkig valt de appel niet ver van de boom, zeer geboeid door het paranormale ging ik regelmatig met mijn moeder mee naar spirituele en paranormale bijeenkomsten en workshops. Op deze bijeenkomsten en workshops heb ik vele interessante mensen ontmoet waar ik dikwijls boeiende gesprekken mee had en ook veel van leerde. Naarmate ik ouder werd, werd mijn drang om mij verder te verdiepen in de materie alleen maar groter. Het werd een deel van mijzelf dat zich als een vis in het water voelde binnen het spirituele.

Rond mijn 17de ben ik mijn eigen zoektocht begonnen om mijn mediamieke talenten verder te ontwikkelen. Ik ben destijds gestart bij het MediumCollege in Nederland. Waarna ik mijn mediumschap studie verder zette bij The Arthur Findlay College en het Barbanell Centre in Engeland. Ik heb er enorm veel bijgeleerd, en niet in het minst het zelfvertrouwen en de zelfzekerheid verworven die nodig is om de kennis over te brengen naar anderen.

In het najaar van 2016 ben ik gestart met het MediumCollege in België. Voor mij is het MediumCollege een ‘thuis’ waar integere en toonaangevende docenten de handen in elkaar slaan om mensen te begeleiden in hun spirituele groei. Een plaats waar mensen de kans krijgen om te leren omgaan met hun talenten en deze te blijven ontwikkelen.

Het overdragen van passie en kennis is als een leerschool voor het hele leven, waarbinnen ik elke dag nog nieuwe facetten leer kennen. Ik vind het dan ook een eer om deze kennis te mogen overdragen. Het is het mooiste wat er is.

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping