Leo Plugge

Leo Plugge

Position: Klankmasseur

Mijn naam is Leo Plugge (1956), geboren in Scheveningen – Nederland. Ik ben open, integer, invoelend en respectvol in het contact met andere mensen. Luisteren zonder oordeel is één van mijn kwaliteiten. Na vele omzwervingen over de wereld, in dienst van een Geotechnisch Ingenieursbureau kwam ik als techneut uiteindelijk op kantoor terecht. Een ingenieursbureau is niet direct de omgeving waar men aan je vraagt: ‘hoe voelt dat’, of ‘wat voel je daarbij’? Harde feiten en berekeningen lagen hier jarenlang ten grondslag aan de communicatie. Gaandeweg is te merken dat ook in een dergelijke omgeving het belang van het individu de aandacht moet krijgen die het verdient.

Een bezoek aan een aura reader in het jaar 2004 was voor mij het startpunt om de weg van het hoofd naar het hart te gaan onderzoeken. Een periode van reflectie en naar binnen gaan was aangebroken. Het mij bewust worden van het feit dat ik een keuze had om mijn eigen leven te veranderen maakte dat ik meer over mijzelf te weten wilde komen. Nieuwsgierig en hongerig volgde ik diverse workshops en trainingen waaronder: ‘Intuïtieve ontwikkeling’, de ‘Healer opleiding’ en de ‘Reader opleiding’ bij het Essence College in Bodegraven. Tevens volgde ik de ‘Eerste graad- en Tweede graad (Reiki)’ inwijding. Tijdens de genoemde opleidingen leerde ik ervaren dat er meer is tussen Hemel en Aarde dan ik in eerste instantie van mening was. Gaandeweg heb ik de weg van het hoofd naar het hart weten te vinden, echter zonder het hoofd te verliezen.

Evengoed had ik ook sterk de behoefte om ook praktisch- en tastbaar bezig te zijn. Op zeker moment kwam ik, via Gerard Somer – Klankwerker, in contact met Klankschalen en ik wist direct dat dit was waar ik mee bezig wilde zijn. Na het volgen van de ‘Basisopleiding’ tot Peter Hess Klankmasseur bij Sylvia Zijlstra in Sneek mag ik me Klankmasseur noemen. Vervolgens heb ik seminars gevolgd zoals: ‘Vormgeving doelgerichte Klank en Fantasiereizen’‘Psychopathologie’‘De Gong in de Klanktherapie’ bij Erik Karsemeijer in Grollo. Aansluitend: de Seminars: ‘Professionalisering’ en ‘Gezond en Wel met Klankschalen’ bij Sylvia Zijlstra in Sneek. Tevens: ‘Masterclass Grote Gong’ bij Iwan Boersma.

Ik heb, naast mijn werkzaamheden bij het Ingenieursbureau, een eigen praktijk als Klankmasseur en als zodanig ben ik lid van: het Europȁischer Fachverband Klang-Massage-Therapie e.V. Bruchhausen-Vilsen Duitsland. Naast Klankmassages verzorg ik Klank meditaties, Aura- en Chakra readingen in combinatie met Klankmassages.

Missie: Mijn missie zie ik als de volgende bescheiden bijdrage: Helpen bouwen aan- en het stimuleren van een wereld waarin mensen contact durven- en willen maken met zichzelf en met elkaar. Mensen die durven verbinden via de buitenkant, in het dagelijks leven en in de normale omgang, zoals we ook via de Bron met elkaar verbonden zijn. Ik ben van mening dat we alleen op die manier in harmonie, balans, vriendschap en liefde met onszelf en met elkaar kunnen samenleven’.

Visie: Het leveren van gedegen diensten vanuit een onbaatzuchtige gedrevenheid is naar mijn beleving de juiste manier om een bijdrage te leveren aan het algeheel welzijn van de cliënt. Iedereen is belangrijk en iedereen ‘doet er toe’. Niemand is uitgezonderd van de mogelijkheid om gelukkig te worden- of te zijn. De omstandigheden maken dat de weg naar geluk ervaren niet voor iedereen dezelfde weg is.

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping