Sandra Jansen Van Galen

Sandra Jansen Van Galen

Position: Docent Astrologie en Tarot

Mijn naam is Sandra. In het jaar 1998 ben ik gestart met de vakopleiding voor praktische en psychologische /Jungiaanse astrologie. Sinds 2005 ben ik erkend, praktiserend astrologe en werkzaam in de professionele branche. Door de jaren heen heb ik mezelf verder ontwikkeld, zodat ook de spirituele astrologie (astrologie voor de ziel) een essentieel onderdeel is geworden van mijn werk. Met hart en ziel ben ik aan het vak verbonden en heb ik mijn bedrijf opgericht.

Naast mijn fascinerend beroep als erkend praktiserend astrologe, heb ik mezelf via het reguliere circuit verder gespecialiseerd tot gediplomeerd gezins,- kinder en jongerencoach. Daarbij met de verdieping als astrologisch opvoedcoach. Tevens werk ik met de zachte, holistische en ondersteunende kleurentherapie Aura Soma en Essentiële Olieën.

Als gediplomeerd astrologisch studie- en loopbaanbegeleidster, coach en begeleidt ik mensen richting het vinden van hun werkelijke passie in hun werk, vrije tijd en probeer ik heroriëntatie te bieden.

Daarnaast heb ik de opleiding Systeemopstellingen voor Professionals gevolgd en met succes afgerond. Hierdoor heb ik de mogelijkheid, intense en grote levensthema’s, traumaverwerkingen en verbintenissen in familiesystemen- of bedrijfssystemen, samen met je uit te diepen. Dit, zodat verstikkende verbintenissen en beperkte overtuigingen los gelaten worden en je energie weer vrij kan stromen.

Het inspireren en uitdragen van de kennis en ondertussen jarenlange ervaringen hebben inmiddels geresulteerd tot het docentschap. Ik heb daarom ‘Instituut Sandra’ opgericht, waar ik met veel plezier en passie workshops, opleidingen astrologie, intuïtieve trainingen en persoonlijke ontwikkelingen aanbiedt.

Tevens verzorgt ik astrologische trainingen en vakopleidingen astrologie, als docente bij het MediumCollege Nederland en België.
Daarnaast ben columniste en tevens auteur van het astrologische Symbolonkaartendek welke online wereldwijd, waaronder ook Engelstalig www.symbolon.cards via vele sites worden aangeboden.

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping